-

Permanente make-up Soest

Permanente make-up Soest

Permanente make-up (microblading) Soest al vanaf €400 incl. nabehandeling!

Wij bieden diverse make-up gerelateerde diensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up (microblading), dé beste en nieuwste techniek binnen de semi-permanente make-up wereld.  Middels microblading kunnen we lege plekken in de wenkbrauwen opvullen, zodat u uw wenkbrauwen niet meer hoeft bij te tekenen. Met deze vorm van permanente make-up kunnen we daardoor de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. We kijken ook naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting. Bij Spiegeltje Spiegeltje werken we met het merk Phibrows. 

De pigmenten van Phibrows staan bekend om het feit dat ze niet verkleuren( geen rood, paars en blauw), niet uitlopen en 100% veilig zijn. Een permanente make-up specialiste opgeleid door Phibrows staat voor vakmanschap en kwaliteit op het hoogste niveau.

spiegeltje spiegeltje microblading phibrows

Wanneer gebruik maken van permanente make-up Soest?

Permanente make-up is ideaal wanneer je nooit meer je wenkbrauwen wilt bijtekenen, maar ook als je deels of helemaal geen wenkbrauwen hebt.

Heb je (deels) geen wenkbrauwen of wil je jouw wenkbrauwen mooi(er) shapen, dan kun je deze laten tekenen met pigment d.m.v. microblading. Met een mesje en pigment worden hairstrokes getekend. Er wordt hierbij gewerkt met de beste pigmenten die ook gebruikt worden in de medische wereld. Het pigment blijft 1 tot 2 jaar goed zitten. Aanbevolen wordt om elk jaar (of vaker) het pigment te laten bijwerken om het natuurlijke resultaat lang te behouden. Wij van Spiegeltje – Spiegeltje bieden hoge kwaliteit en voordelige permanente make-up Soest aan.  

microblading en shading

Wij hanteren scherpe tarieven tegen de hoogste kwaliteit. Bovendien maken wij gebruik van 100% veilige materialen van het topmerk Phibrows. Dit staat voor vakmanschap en kwaliteit op het hoogste niveau!

Wij bieden nu tijdelijk permanente make-up (microblading) aan in Soest voor slechts €400,- inclusief nabehandeling!

Dit is een tijdelijke actie. Voor al onze tarieven kunt u een kijkje nemen op onze tarieven pagina.

Afspraak maken

Wij krijgen veel vragen over microblading en geven op de meest voorkomende vragen een antwoord op onze veelgestelde vragen pagina. Door in het menu onder diensten te kijken bij Microblading, vindt u meer informatie over Permanente make-up Soest. Bent u overtuigd en wilt u een afspraak maken? Leuk! U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze website door op onderstaande button te klikken. 

Let op: wij zijn gevestigd in Amersfoort maar bieden onze diensten regionaal aan en hebben veel klanten uit Soest en omgeving.